måndag 31 januari 2011

ilska

 Kan inte massa människor bara börja acceptera varann och sluta bry sig om skillnader? Leva lite efter "man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad" istället för "behandla andra som du själv behandlas"(så tänkte jag förut men egentligen är det bara att kasta sten i glashus). Det är sån stor skillnad.

Människor som drar alla i en grupp över en kant är äckliga.


söndag 30 januari 2011

Sewpahdewpah

I fredags var jag hos Johan med Sandra. Han hade massa fina hundar.









wtf

naw.














































































  
Fan, bilderna blev inte fina men hundar är inte lätta att fota när man behöver blixt.

torsdag 27 januari 2011

Har kollat färdig på filmen nu och den var verkligen suderduperbra. Rekommenderas till alla! Jag sitter och stickar lite just nu(eller just just nu skriver jag bara här för man kan inte sticka och skriva samtidigt) och har kommit ganska långt nu, ett löst varv runt halsen + en lös decimeter!

Men sen ska jag skriva lite på min engelskauppsats som ska vara färdig på måndag. Det är faktiskt det första på länge(förutom det här då) som jag tycker det är KUL att skriva. Eller länge? Första på 15 år-104 dagar. Jag är bättre nu också. För förut ville jag vara bra men då var det aldrig roligt att skriva. Det går liksom inte ihop.

temps en temps

Är ledig från skolan imorgon så ska ha en liten myskväll med film. Jag ska kolla på "Le premier jour du reste de ta vie(Den första dagen på resten av ditt liv)" från filmboxen "4 Franska Filmpärlor". Intressant. Ska självklart kolla utan text så jag på riktigt kan öva till mitt franskaprov nästa vecka..........;););)

Åh du ljuva pocky, jag önskar att jag kunde ha köpt ett litet större lager i Thailand alltså.                                                    







Om 104 dagar får jag cykla  utan cykelhjälm lagligt. Om jag räknade rätt det vill säga.

Så det så, punkt slut.

Kings of Leon, My Chemical Romance och Katy Perrys nya skivor är bara missförstådda. Blöhh.

tisdag 25 januari 2011

just hold on

Det här är älskade Maja.




du skär, du skär som laser och jag har inget vettigt försvar

Sitter i datasalen i skolan och min lektion här börjar snart och vi ska jobba med den dära jobbiga geografiuppsatsen. Blöhh. Fixade nyss en ny hotmailaddress också för min gamla har blivit blöhh. Jag vill gå hem och lyssna på Lasse Lindh.  Åh han är bäst.

måndag 24 januari 2011

COMA WHITE

Någon sa att jag såg ut som en ängel och jag dog lite. 




































Gjorde inget skolarbete idag. Oops. Fyfan vad suddiga dom dära bilderna är.

söndag 23 januari 2011

nämensermanpå

Helgen har vart mysig. Fast det kommer bli värsta stressiga veckan för jag har en geografiuppsats jag måste göra. Och massa annat skit. 
Jag borde sluta med att ens tänka på läxor och på skolan på helger, för jag gör ändå inget med skolan då även fast jag säger hela tiden att jag ska göra det. Så därför ska jag istället börja göra alla läxor på veckodagar efter skolan. Fast jag vet inte om det kommer funka heller, eftersom jag inte har någon självdisciplin.Men aja.

  Kollade på Thelma & Louise och åt popcorn idag. Den var inte så bra som alla säger att den är. Fast en ung Brad Pitt var med i den och en ung Brad Pitt är så jävla snygg att man nästan dör ibland. 

                     

lördag 22 januari 2011

Present.

Jag har en ny blogg. Tröttnade på att blogga ett tag och nu ville jag börja igen men jag insåg att jag hade tröttnat på devote och nu testar jag något nytt(blogspot, alltså, och gillar det redan mer än blogg.se och devote tillsammans :)) Och justja, mitt bloggnamn kommer från en bok jag gillar, men egentligen så ska det vara you på slutet istället för me, men det fanns redan.

Så nu vet ni denna, egentligen, ytterst oviktiga information.





























En ytterst elegant blixt-i-spegeln-bild. Kallas även för mitt-ansikte-är-för-bldaehhagfawwh-
idag-för-att-kunna-visas. Och den här bilden blev fail, för man ser ju det ändå.

torsdag 20 januari 2011

KOH SAMUI


        Jag med lufsigt hår.
         Det var en rätt häftig utsikt där.


           

             Den här fina statyn var i barnpoolen...